Curacao

In januari ben ik naar Curacao geweest. Wat is dat een geweldige plek om vakantie te houden zeg! Het hele land is relaxed en iedereen heeft alle tijd van de wereld lijkt wel. Het is ook een enorm geschikte plek om mooie foto’s te schieten. Alle stranden en dorpen van het eiland hebben wel iets wat waard is om te fotograferen. Niet te vergeten die helderblauwe zee die je overal tegenkomt.

Een kleine impressie van wat ik allemaal heb gezien:
Linksboven is een rij huizen die ik tegenkwam onderweg naar Het Avila Beach Hotel, waar ik heerlijk heb gegeten tijdens zonsondergang in een Jazz restaurant met Live muziek. Rechtsboven is genomen in dezelfde straat. Wat een verschil he! Zelfs in een straat 10 meter uit elkaar vandaan is het verschil in huizen zo groot, dat is ongelooflijk.

Op de tweede rij links is een foto van een auto die ik zag toen ik rond ons appartement een rondje ging lopen.  Op de tweede rij rechts is een foto genomen vanuit het fort in Willemstad. Het uitzicht is de beroemde Emmabrug, ook wel de pondjesbrug genoemd.

Alle foto’s daaronder zijn genomen in het Christoffelpark. Dit is een ontzettend mooi park boven in Curacao. In dit park kan je voor 50 euro per auto het park rondrijden (te voet is ook niet te doen, dit is ongeveer 25 km) In dit park heb je verschillende uitzichtspunten, zoals op de foto’s te zien is. Ook heb je weer dat verschil, dit keer in soorten bomen. Het ene moment in het park rijd je tussen alleen maar dode bomen, het andere moment zit het park vol leven en groen.

Ik hoop dat jullie kunnen zien wat voor ervaring ik heb meegemaakt. Jullie zullen de komende tijd meer ervaringen van mij op deze website kunnen lezen/zien. Tot ziens!

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *