Lente

De lente is weer begonnen! Dat betekent dat alle bomen weer gaan bloeien en de wereld weer groen wordt. En op welke plek kan je dat beter bekijken dan in het bos? Daarom ben ik naar het bos gegaan om eens een kijkje te nemen in de wereld van het groen. Geen zin om foto’s te maken in het bos? Het is er ook gewoon lekker rustig om even aan niets te denken.

De foto’s hieronder zijn in Het Amsterdamse Bos gemaakt, bij Amstelveen. Ik heb mijn fiets gepakt en ben lekker gaan fietsen met mijn camera. Bij de ingang van de Camping ben ik het bos ingegaan en ben ik maar gewoon gaan rijden. Ik had geen idee welke kant ik op ging en ben maar gewoon een aantal paden ingegaan. Zo ben ik langs een weide met buffels gefietst en kwam ik uiteindelijk bij de Geitenboerderij uit. Daarna ben ik langzaamaan terug gaan fietsen en kwam ik een bordje tegen met Kersenbloesempark. Deze ben ik gaan volgen en ik heb eventually het park gevonden. Wat een beauty! De foto linksonder is gemaakt in het Kersenbloesempark.

Voor degenen die nog nooit in dit bos zijn geweest is het zeker een aanrader om een keertje te gaan. Er zijn superveel leuke dingen om te doen in het bos. Zo kun je ook naar de kanovijver gaan om lekker te zonnen, kano├źn en te waterfietsen. Maar je kunt ook naar de Geitenboerderij om kleine geitjes te spotten. Mijn hart heeft het in ieder geval veroverd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *