The Beach

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn vorige post heb geplaatst. Het is weer tijd voor een nieuw stukje fotografie. Dit keer ben ik op het strand creatief bezig geweest. Één van mijn favoriete bezigheden op  één van mijn favoriete plekken is amazing!

Het strand is een plek van tot rust komen en op een dag zoals deze is het daar geschikt voor. Niet te warm, lekker bewolkt. Even lekker uitwaaien zo gezegd. Heerlijk vind ik het om even lekker het strand op te gaan en gewoon  nergens aan te denken. Even alles van je af zetten terwijl je stap voor stap over het zand dwaalt. Hier een foto nemen, daar een foto nemen. Voordat ik het wist liep ik al 2 uur over het strand te slenteren zonder ook maar een besef van tijd te hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *