Turkije

Afgelopen Mei 2017 ben ik naar Turkije geweest. Wat een prachtig land! Een lekkere luie vakantie gehouden, All-inclusive in een hotel met een privéstrand, wat wil je nog meer?!

Maar zonder excursie mis je toch wat op vakantie. En toen hebben we maar een excursie geboekt op het water. Een geweldige piratenboot, supergroot, werden we op begeleid. We zijn naar verschillende plekken gevaren en hebben daar stilgelegen om lekker te zwemmen. Als eerste lagen we stil bij het kasteel van Alanya. Een prachtig gezicht, die burcht bovenop de berg. Na 20 minuten zijn we doorgevaren langs de berg waarop de burcht lag. De foto’s hieronder zijn daarvan het resultaat. Wat prachtig zeg! Helderblauw water en supermooie rotsen. Op deze excursie vaar je rond de berg en langs Kleopatra Beach , het mooiste strand van Turkije. Uiteindelijk zijn we verderop gestrand om nog lekker te zwemmen, waarna het daarna alweer tijd was om terug te varen. Helaas heb ik niets onderwater vast kunnen leggen omdat er niet veel was, maar het was een heel indrukwekkend gezicht om langs die rotsen te varen.

De rest van de vakantie is een luie vakantie geweest met veel zon, zee en strand.

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *