Animals

Een beetje uit de richting van de eerdere berichten die ik op deze website heb geplaatst, maar toch wil ik ze even kwijt. Dieren. Ik hou van dieren. Het liefst van katten. Thuis heb ik er ook eentje rondlopen, een rode. Een echte duivel is het, als je hem wat beter kent. Maar wel een hartstikke lieve. De laatste tijd heb ik al behoorlijk wat foto’s gemaakt van dieren die ik ben tegengekomen. Onder andere wilde dieren op Curacao.

Op deze vakantie was de leguaan mijn favoriet om te fotograferen. Het zijn echt majesteuze dieren. Je durft niet te dichtbij te komen omdat ze kunnen aanvallen, dus is het een kunst om ze zo mooi mogelijk te vast te leggen. Ook de flamingo’s waren een kunst om te kunnen vastleggen omdat ze zo ver weg stonden. Uiteindelijk is dit met veel geduld gelukt.

Eindconclusie: Dieren zijn supermoeilijk om te fotograferen. Ze bewegen de hele tijd en het maakt hen natuurlijk niets uit hoe ze op de foto staan. Uiteindelijk met veel geduld en liefde is het mogelijk om ze leuk op de foto te krijgen.

Er zullen nog meer blogs volgen met dierenfoto’s, aangezien dit toch wel heel leuk blijkt te zijn voor mij, dus I’ll keep ya posted!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *