A day at the Zoo

Afgelopen september ben ik samen met Daniël naar zijn ouders in Groningen geweest. Zij waren daar 12 dagen op vakantie en wij kwamen langs om een paar dagjes even weg te zijn van het dagelijks leven. Altijd als Daniël en ik op vakantie zijn, moeten we even langs een dierentuin. Dat vinden wij allebei super gaaf en we zijn ook al veel dierentuinen af gegaan. Afgelopen zomer zijn we nog naar de dierentuin in Stuttgart geweest, Duitsland. We besloten, omdat we vlakbij de Duitse grens zaten, naar een dierentuin in Duitsland te gaan. Het werd Tier- und Freizeitpark Thüle. Het was een pretpark en dierentuin in één, een win-win situatie dus!

Hier zie je een paar mooie plaatjes die in dit park geschoten zijn:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *